23 Ekim 2013 Çarşamba

Sosyal mesaj! No kulak copu!



Simdi efendim kulak copu cok zararli bir seymis. Bi kere kulagimizin salgiladigi tum nemi falan aldigi gibi bir de aslinda kirleri toplamak yerine kulak icine itiyormus. Ben bunu nerden ogrendim derseniz, az bi kulak agrisi ile doktora gidince kulaklarimin bal dok yala oldugunu gorunce doktorcum soledi. Sakin sakin sakin haaaaaa(nez-nezihe stayla) kullanma dedi. Ama doktorcum dedim kullanmazsak yanimizda oturan kisi yandan kulaaaaamiza bakarsa orda bole minik minik parca parca kirler gorse-ki ben goruyorum genelde baskalarinda- ve icinden ayyyy kiza bak igrenc, pislik, giyinmeyi bilmisin git de bi kulagini temizle demez mi dedim? Yani ben demem ama sen bunu soyledigine gore diyenler olabilir ama bosver dedi. Baya bir guldu tabii benim bu manyakca dusunceme ama bence derler yani. Kulagin sadece dis cevresini temizliceksin, icindekilerde zamanla top gibi pit pit duser dedi. Ayyyy ya yemek erken pit diye corbaya duserse dedim,y a P. bi git uffff dedi. Ben de daha fazla uzatamadim.
Ozetle no kulak copu any more.
 
Kulak Piggysi.

P.S: Aklıma bir fikir geldi, yemeğe düşmeden yakalarsak kulak kirlerini Harry Potter'daki gibi kulak kirli şeker yapabiliriz!

2 yorum:

  1. ay benim takıntılı olduğum konu bu. milletinkileri (özellikle bazı erkekleri) gördükçe çok iğreniyorum hatta o kişiden de buz gibi soğuyorum bu mesele çok midemi bulandırıyor. ben de duymuştum kullanmayın diye ama o pis herifler ne yapacak o zaman, ya bi de elalemin kulak kiri benim yemeğime düşerse oyyyyyy

    YanıtlaSil
  2. Yani iste saniyorum o pis herifler aslinda yari pis :) dis kulak cevresi yani kepce kismi temizlicekmisiz. Ayyyy dusmez sanirim baskasinin yemegine yani dusmesi icin baya bi hizli cikmasi lazim kulaktan:) top atisi misali:) Ben de hic sevmem,devamli kulak temizler-dim ama simdi cok aza indirdim..

    YanıtlaSil