7 Temmuz 2011 Perşembe

Saçımı başımı yolacam valla

Kararsız olduğumu biliyorum ve bunun farkındayım ama artık bu kararszılıkğım sağlıksız düşüncelere dönüştü. Bir tarafini düşünüyorum tam evet en iyisi böylesi derken diğer taraftan diğer düşünce çıkıyor,kafamda dönüyür ikisi. Daha önceki kararsızlıklarımda genelde iki iyi olurdu ve karar vermek daha bktan olurdu ama şimdi öyle de değil. Biliyorum bir taraf hafifletici sebeplerden iyiyken diğer taraf bilinmeyen bir sonsuzluk ama ben içten içe o sonsuzluk tarafını istiyorum. Sonsuzluk ne zaman sonlanacak diye düşünmüyorum bile uzun ve aptal planlar yapıyorum o zaman dilimi için. Şunu da almıyor küçük beynim; insan istemediği bir şey için nolur olsun Allahım,lütfen diye yalvaramaz ki,yani zaten içten dilemiyorsun ki bunları. Hal böyle olunca olacağına da inancım kalmıyor. İkinci opsiyon kısmında ise şu an gönlümden geçenleri o zaman geldiğinde söyleyebilecek miyim bilmiyorum. Yani acısı sonradan mı çıkacak? Küçük Hüsamettin gibi boynu bükük mü olacağım? Karanlık taraf ne kadar sürer?
Aslında ilk defa ben bir şey için karar vermiyorum başkaları o kararı veriyor ve ben uygulamak zorunda kalıyorum. Ama seçme şansım olması bile beni ürkütüyor. Ya istemediğim kısım için karar vermek zorunda kalırsam? Ya mecbur kalırsam? Ya benden başka herkes -kızım manyak mısın yaaaa tepkisi verirse? Ay yemin ederim dellendim iyice psikopata bağladım. Sanırım zaman yaklaştıkça beni daha çok afakanlar basacak.Ha ortada henü bir şey yok ama olma ihtimali bile beni bu hale getirirken ya olursa! Oy oy oy..

Kıssadan Hisse: Evet gerçek bir kıssadan hisse var tecrube ile sabitlediğim: Bir şeyi kırk kere söylersen oluyormuş.

Bu yazdıklarımı benden başka kimsenin anlamaycak olması da cabası ama i dont careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Aklını yemek üzere olan P.

8 yorum:

  1. Banu, ben de bu aralar sacimi, [seninkiler kadar uzun degil:)] basimi yoluyorum... ama, benimki daha basit bir sebepten, 8 agustos'ta tez savunmam var ve yazlari, guney'in gereginden fazla sicak olan ve insani bezdiren iklimi ile birlesince, su kaynatmamak elde bile degil:)... ama, thanks to God...8 agustos savunmadan sonra, buradaki son islerimi de bitirip, 3 eylul cumartesi, cennet vatanima ayak basmis olacagim :)

    YanıtlaSil
  2. Vay kesin donus mu yapiyorsun yoksa vacation modu mu? Gurbette olani gurbette olan anlar sloganiyla seni anliyorum. Okyanus olmasa bile memleketimle aramda 1000 km var senede sadece 3-5 gun orda olmak aci ve uzucu.. Basarilar sana tez savunmanda... Hep hayretler icinde kalmisimdir bu unv sonrasi okuyanlara ve ayni zamanda takdir etmisimdir=)

    YanıtlaSil
  3. PS: Bayrami kaciriyorsun 3 Eylul'de gelmekle ama.. Memlekette bayram baskadir..

    YanıtlaSil
  4. Kesin donus yapiyorum ve Istanbul'a kesin yerlesme kararim var:)...Lisans sonrasi devam etme karari, biraz da AFL'de icimize yerlesen merak ve konulari ayrintilari ile anlama "canavari" yuzunden oldu...aslinda iyi de oldu, netice de gunumuzde muhendislikte bilgi = para = starbucks coffee :)... bu arada, dedigin gibi bayrami kaciriyorum, ama olsun, sonrasinda kurban bayrami yakindir:)...ben, sana kiyasla daha sansliymisim demek ki...yilda 3 hafta falan TR'a gelme firsatim oluyordu...bu arada, dedigin gibi, memlekette bayram baskadir:)... ozellikle de, maras'ta kurulan bayram sofralari, yemekler, tatlilar...gerci, bu zamana kadar pek katilma firsatim olmadi, bakalim belki bundan sonra:)...

    YanıtlaSil
  5. Fen Liseli olmayan anlamazı cikariyorum bunlarda,neyse. Marasli oldugunu anladim,benimde Maraşlı olmam bu blogu takip etmende etken mi yoksa tanisiyor muyuz? Kesin uzaktan akaba falan cikariz zaten=)

    YanıtlaSil
  6. Hayir, aslinda, simdiki tecrubelerimle anladigim kadariyla ve dusuncelerimle sabit olan, her zaman zora talip olma pek de mantikli degil. Daha fazla calismayi ve hayatindan fedakarlik yapmayi gerektiriyor...Insanlar gezerken, cogunlukla pazarlari ve hatta bazen deadline'i olan isleri yetistirmek icin cumartesi aksamlari bile calismayi gerektiriyor...Cevremdekilere hep soyledigim, cocuklarim rahat meslekler secsinler, isterlerse guzel sanatlar falan okusunlar, cok fazla rakamlarla ugrasmak bazen yorucu ve zaman alan olabiliyor:)...

    YanıtlaSil
  7. Genellikle, nerdeyse butun maras'lilarin bloglarini takip ederim:))...maras'li olmanin ayricalik oldugunu askerde ogrenmistim:)... talimde mangadakilerle asker selami icin pratik yaparken, isim-soyisim-memleket soyleniyordu... ben de, ismimden sonra Kahramanmaras dedigimde, bir sessizlik olurdu, sanki Turkiye sinirlari icinde degil, Suriye'de bir sehir:).. o siralar pek anlam veremezdim:)...hatta, benim kogustaki buddy'ler, abi sen cidden maras'li misin diye sorarlardi, ben de, ne lan yakistiramadiniz mi, of course my horse derdim:))... Turkiye'ye dondugumde yapacaklarim icin bir listem var:)..bu listenin en baslarindaki, onceligi olan maddelerden biri de web search'den edindigim bilgi dogrultusunda [Atlantigin bu tarafinda baska secenegim yok:) ], ALJ'de marketing specialist olarak calisan bir arkadasi gormek:)...cok oncelerde, contact bilgilerini istemistim, ama vermeyince, bir daha da cesaret edemedim...heralde Istanbul'da olunca GPS'e ALJ falan yazar ve adrese ulasirim diye dusunuyorum:))...tabi, o zamana kadar contact bilgilerine halen ulasamazsam:)..bu arada, tatille ilgili yazini okudum, umarim cabuk gecer gunes yaniklari...guzel bir istanbul yazi dileklerimle...

    YanıtlaSil
  8. Opss,hatirladim simdi! Eylul'de ALJ'de olmayacagim kesin o sebeple isin biraz zor gibi gorunuyor=) Burasi chat gibi oldu yaw iyice=)

    YanıtlaSil