22 Temmuz 2011 Cuma

Trending Post: Ben küçükken...

Ben küçükken : Annemin gözünü belertmesiyle mum gibi olurdum,misafir çocuklarıyla zıbıttığımı anlar onlar gitmeden uyumam gerektiğini anlardım.
Ben küçükken : Güzellik yarışmasına katılmak isterdim ama o kadar basketbola ,yüzmeye rağmen ola ola 1.60 oldum üstüne bir de topak oldum.
Ben küçükken : Biz zengindik,tam olarak olmasa bile fena sayılmazdık.
Ben küçükken : Tuz-biber yapardık.
Ben küçükken : Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi sınavları vardı ve illa kazanacaksın vardı. 2 de 1=)
Ben küçükken : Bilgisayarlar yeni yeni yaygınlaşırdı,seçmeli ders bilgisayardı..Mario'nun uzun havuzlu kısmından geçemezdim,sınıftan Culluk Ali ya da Koyun Enes geçerdi. Ben fil yavrusu Banu'ydum. Feray tavuk, Senem zürafa, Saba deveydi.
Ben küçükken : Broadwayimizle tatile giderken sırayla 4ümüz de kusardık. Her kusma sonrası babam hep şunu derdi ''-Aslında bunlara bir çay kaşığı benzini içirsek bir daha mideleri bulanmaz'' İçmedik ve hep midemiz bulandı,hala.
Ben küçükken : Aşşaaaa inme kültürü vardı. Çin-çan-çun, ip atlama, istop, ortada şıçan, yedikule vardı ve oynanırdı. Anneee,nolur aşşaaa iniym diye yalvarmaca vardı.
Ben küçükken : Sahilde beach kültürü yoktu, her boş yer bizimdi, şezlong vazgeçilmez değildi.
Ben küçükken : Saçlarım totoma kadardı,kestirmeden önce fotoğrafçıda fotoğraf çekilmiştim. Kesilen saçlarım hala durur ( Öğrenciliğimde annemlerden bana gönderin, bana lazım dediğimde iliğimi bilen babam, satacaksın değil mi deyip izin vermemişti, ben seviyorum onları demişti)
Ben küçükken : Senin küçükken saçların sarı gözlerin renkliydi sözlerine inanmazdım. Ne zaman ki büyüdüm yıllardır görmediğim hala kızı bana şunları söyleyince ''-Ay Banu, senin küçükken ne güzel saçların sarı,gözlerin renkliydi,ne güzeldin'' demesiyle inandım ama acılı oldu,kısa yoldan şimdi çirkinsin geldi.
Ben küçükken : Tarhanalar fıçıda dururdu.
Ben küçükken : Lezzo daha popülerdi.
Ben küçükken : Tarhana firiği satılmazdı,tarhana yapıldığında eşe dosta dağıtılırdı.
Ben küçükken : Karton kutuda civciv beslemek vardı. Benimkiler hep büyürdü,ölmezlerdi. Kutudan atlamaya başlayınca köye gönderilirdi. Son 4 alınan ölünce almamıştım bir daha,max çubuklarıyla mezar taşı yapmıştım.
Ben küçükken : Balkonun koşesine salıncak kurulurdu. Minik salincak,böyle beşik gibi.

Daha yazsam çok uzaaaarrr,daha neler vardır neleeeerrr..

Küçük Piggyto

1 yorum:

  1. okuyunca içim bir hoş oldu, hakkaten daha ne çok şey vardı, okurken bir taraftan da aklıma geldi, ne güzel günlermiş :)) ellerine sağlık...

    Senem ben

    YanıtlaSil