21 Haziran 2011 Salı

Aç kalma günlüğü

Topilik degilim ama zayıfta degilim. İncecik olacağım diye kendimi kasmıyorum fakat 3-5 kilo versem fena olmayacağını soyleyenlerin hatta dünyayı ele geçirebileceğimi iddia edenlerin gazı ile diyete başladım. Aslında ben zamanında burdan da duyurarak bir ''Countdown'' başlatmıştım. 100 günüm vardı ama zaman su gibi akıyor diye boşa dememişler.. Sonuçsuz kalmasını başarı olarak saymıyorum ama başladığım kiloda bitirmeyi başarı olarak sayıyorum. Yani hayatımda hiç bir şey değişmemiş,neysem hala oyum:)

Perşembe itibari ile kafama dank ettikten sonra az yemeye başladım ama bildiğin yarı aç gezmekmis az yemek demek. Yani akşam Buzparmak yiyememek, hem patlican hem enginar yiyememek, enginarın büyüğünü seçmeye çalışmak :), Keklovich midir nedir o kavunlu vodkadan şekerli diye bir kadeh içmek, bir koca tepsi tarhana yiyememek-en acısı bu gerçekten-, öğle yemeklerinde çıkan tadı şöyle böyle olan tatlılardan yiyememek, öğlen Palladium'daki Kahve Dünyasına gidip hiç çikolata alamadan dönmek zormuş.

Bir de akşam 7'den sonra yemek yeme olayı var ki açmiyorum o konuyu...

Seda Sayan' a yıllar once nasıl zayıfladınız diye sormuşlardı- bu arada Seda Sayan'ı yakında gordum bildigin inceciiiik- Soyle cevap vermişti:
-Açım anam valla açımm, demişti.

Piggyto

2 yorum:

  1. başladığım vede bozduğum diyetlerin sayısını hatırlamıyorum onun için sana kolaylıklar diliyorum

    YanıtlaSil
  2. :) yalniz degilsin.. Umarim bu son olur ve deee basarili olur...

    YanıtlaSil