14 Haziran 2011 Salı

Uykulu insan gozunden post

Ben kucukken boyle degildim. Uykuyu bu denli sevmezdim. Sabahlari erkenden kalkardim ama oyle boyle erken degil sabahin korunde falan. Ilkokuldayken hizimi alamayip cumartesileri kalkar kalkmaz onluge sarilmisligim da vardir ya neyse. Sonra ne olduysa miskinlesmeye basladim, uykuyu cok sever oldum. Yani bu kisimda insan 7sinde neyse 70inde de odur teorisi yalan oldu.
Uykunu tam alamamissan hayat bir kere cok anlamsiz geliyor. Devamli neden ben burdayim, neden calismak zorundayim, keske ev kizi olsaydim, keske kocam olsaydi bi de zengin kocam olsaydi da calismasaydim, keske isim evime 1 dk olsaydi da pijamayi cikardigim gibi isyerine ziplasaydim.. Sonra aksam olsa da eve gitsem hemen uyusam diye hayaller kuruyorsun ama eve gidince illa bisiler cikiyor ve uyuyamiyorsun. Ogle yemeginden sonra neden birazcik kestiremiyorum sole gobegimi yaya yaya diye hayiflaniyorsun anlayacgin butun gun uykuyu hayal ederek uyurgezer bir gun yasiorsun.Sonuc yine uykun var ama olsun.

Bu arada aslaninca da uykun gelmiyormus oyle diyorlar. Az ama sık sık uyuyormussun. Bilemedim ben bu isi en cok vaktimiz oldugu zaman unumuzu eleyip astigimiz zaman neden uykumuz gelmiyor ama? Yani uyku bu kadar mi cok goruluyor yaaa, oysa ki insanin en cok dinlendigi yer degil mi uyku?

Bilemedim ben bu isi.. Bir de uyku depolanamiyor ya cok yazik. Zayii oluyor yani fazla uyudugumuz gunler. Aslinda cok uyudugumuz gunleri biriktirsek az uyudugumuz gunlerin uzerine eklesek denge yapsak fizikteki gibi.. Alinan isi = verilen isi misali..Cok sey istedim yine..

Sleepy Piglet.

2 yorum:

  1. aslında şuan sende sorun yok sorun küçüklüğündeymiş :D

    YanıtlaSil
  2. Bu acidan bakmamistim hic,olamaz mi,olabilir...

    YanıtlaSil