18 Kasım 2011 Cuma

Git başımdan sabah sabah!

Sabah sabah konuşma enerjisi olan insan grubuna ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayran mi olsam befret mi etsem karar veremedim. Ben de enerji dolu bir insanım ama sabahin körüde bağır çağır konuşmuyorum,gün içinde bağır çağır konuşabiliyorum. Çevremde kim var,napiyor,rahatsız olur mu diye düşünüyorum ama bizim servisteki öküz herif düşünmüyor. Vay efendim sonra niye eğitim seviyesi önemli niye insanları sınıflandırıyorsun.. Adamın şaka anlayışı bile başlı başına nefret edilesi.. Artık ne için,neden yanında getirdğini bilmediğim küçük jeneratörü arada açıp o manyak  tirrrririirritiririrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sesini bize dinletmek onun için çok komik, aşırı komik bir olay ve sanıyor ki kimse rahatsız değil bu durumdan!
Zaten 30 dk süren servis yolculuğunda uyuma ile uyumama arasında kalıyorum –ki bundan nefret ediyorum- bir de böyle gerzek insanlar tarafından Cuma sabahına sinir yaparak başlıyorum..

Özetle gerçekten kendimi seviyorum böyle gerzek bir insan olmadığım için..Kesin benim için de gerzek diyenler vardır ama bananeeeee...

TGIF
P.

2 yorum:

  1. küçük jeneratör ne demek yaa ne işe yarıyor .ilke

    YanıtlaSil
  2. Ya ne bileyim koymus bi posetin icine getirmis. Niye getirmis,neden getirmis sormadim. Kucuk jeneratorleri bazen dukkan onlerinde falan kullanirlar,sadece balon sisirmek vs icin.. oyle bisiy iste.

    YanıtlaSil