21 Kasım 2011 Pazartesi

Managers meeting! Phone Call and Monday!

Yani bu salak ve salak ötesi adeti kim çıkardı bilmiyorum ama hayatımda bu kadar gereksiz bir şey görmedim. Sırf böyle ''manager'' olduk devamlı toplanmalıyız adı altında yapılan gereksiz bir eylem.. Dostlar alışverişte görsünden başka bir şey değil. Hayır,katildım bu toplantılardan bir kaçına belli sebeplerden ve içeriği de biliyorum ve gereksiz buluyorum. Zaten bu günlerde o kadar çok sey duyuyorum ki kendini ''manager'' zanneden ve kendine saçmasapan sorumluluklar yükleyen insanlar hakkında,allah belasını versin bu iş dünyasının demek istiyorum.

Bir de hemen sağımda oturan bağıra çağıra telefonla konuşan kadının kafasına çivi çakmak istiyorum. Ben de yüksek sesle konuşuyorum ama beterin neteri varmış bunu gördüm. Yemin ederim kalkıp gidip yeter be yeterrrrrrrrrrr diye bağırmak istedim ama salon kadını çizgimden ödün vermemek adına sustum.

Bir de toplantı salonu krizi olan bir şirketten bir cacık olmayacağını belirtmek istiyorum. Bu ne demek 3-5 tane toplantı odası doluysa o şirkette iş yapmak imkansız demek... Herkes toplantı halinde demek.. Ay şekerim çok yoğunumların dünyasına hoşgeldiniz demek...

Yani güne o kadar güzel ve neşeli başlamışken nasıl saat 09:58 itibariyle bu hale geldim anlamıyorum...

Oyyyyy oyyyy.
P.

2 yorum: