11 Ekim 2011 Salı

Öküz insan modeli



Simdi bu yukarda gördüğünüz resimler öyle lise tuvaletinde falan değil kurumsal komacan bir firmanın tuvaletinde çekildi. Yani ben gerçekten anlam veremiyorum bu zihniyete.. A gerzek, a salak çok zor bir şey bu tuvalet kağıdını aşağıdaki demirden geçirmek? Yani ne olur eline mi yapışır,celebrity misin ki yapmıyorsun. Hayır,dışardaki dolaptan vs almışsın koca totonu kaldırıp ama oraya takmaya mı üşendin yani? Bırak şimdi ben o pis demiri ellemem ayaklarını.. Madem o kadar temizsin gerzek oğlu gerzek o zaman o halkaya geçmiş tuvalet kağıdını sürme narin ve temiz totona..Kaldı ki eminim o kağıt taktığın yerden senden sonra giren normal yerinde kağıt olmadığı fark edildiğinde uzanmaya çalışırken yere düşmüştür. Yani hijyenin mijyenin hikaye bebeğimmmmm.
Bir de bundan daha öküz insan profili var ki onlar da tuvalet kağıdını bitirip öylece çıkan hayvan-insan grubuna giriyor. Tuvalet kağıdını çöpe denk getiremeyen, dışarı işeyen kadınsı hayvanları saymıyorum daha da sinirlenmeyeyim diye.. Ulan ne güzeldi şurda 3-5 kadınken tuvalet. Nerde çokluk orda b.kluk diye boşa dememişler.
Acayip sinirliyim şu an anlatamam yani o derece sinirliyim,doğru yazdığımdan emin olamayacak ve kontrol edemeyecek kadar sinirliyim.
B.klar. İnsallah bunları yapanlar her gün kirlenmiş tuvalet kağıdı yerler!!!
Sinir topu P.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder