13 Ekim 2011 Perşembe

Zengin olsam, genel müdür olsam..

Genel müdür olsam, 35 yaşında ya da bilemedin 40 yaşında olsam, ayda 30-40 bin kazansam haaa bir de bekar olsam hayatta evlenmezdim. Parayı gönlümün istediği gibi harcar,takilirdim, gezerdim. Eğer erkek genel müdürsem aklımda zaten şu düşünce olurdu; e yakışıklıyım, zenginim, genel müdürüm bütün kızlar benim hepsi bana hasta koşarak bana gelirler... Kadın olsam da ulan bu kadar para kazanıyorum her şeyim var,e bi boyfriendimde var ne gerek var elin herifinin kahrını çekmeye diye düşünür evlenmezdim.

Haftaiçi it gibi çalışıp saçma sapan bir dünya toplantıya gireceğimden haftasonu kendime kalsın istediğimden evlenmezdim. Haftasonları bi kahve içmeye Milano’ya ya da Paris’e gitmek için evlenmezdim. Arkadaşlarımla takılmak için evlenmezdim.. Geç geldin, çocuk seni özledi bıdı bıdısını dinlememek için evlenmezdim. Çocuk yoksa senin işlerin yüzünden çocuk yaşımız geçti bıdı bıdısı için evlenmezdim. Her şeyi geçtim bu kadar maaş alıosun bu para nereye gidiyor, kenara para koyamıyoruz bıdı bıdısı için evlenmezdim..

Ah ben bir genel müdür olsam aylık 40 bin alsam neler yaparım neler.. Genel müdür olmama gerek yok aylık 40 bin alsam yeter... Gerçi kesin çok boktan bir genel müdür olabilirim, kötü olurum bir kere, kötü davranırım herkese..(yalannnnnn-salağım ben salak,herkese iyi davranırım yine, pehhh)

Bu konu nasıl evlilikle bağdaştı bilmiyorum sanırım bilinçaltım algıda seçicilik yaptı..

Dilemma P.

5 yorum:

  1. 40'li yaslarda genel mudur olsam ve kazandigim para zamanla ve kariyerimle orantili olarak artsa, yine ayni oranti da artan cocuk sahibi olmak isterdim dunyada:)...40k monthly after taxes means 4 cocuk benim icin:))..

    YanıtlaSil
  2. Upsss,çocuğun var mı derdin var atasözünü hatırlatmak isterim sana=) Bir tane olduktan sonra görüşelim bence bu yazı üzerine:D

    YanıtlaSil
  3. "çocuğun var mı derdin var"... ben bu atasozunu ilk defa duydum banu:)...aslinda, tam da figure out edemedim...yani cocugun var mi diyenlere karsi boynu bukuk kalmamak ve var demek icin 1 tane olsun, benim olsun demek gibi bi sey mi bu?

    YanıtlaSil
  4. Tam olarak o degil,yani her cocuk ayri dert demek.. Okulu,yemegi,camasiri,gecimi,masrafi ile yani cok cocuk cok dert anlaminda kullaniliyor. Seni TR sartlarina adapte etmek lazim ama figure outlar falan=)

    YanıtlaSil
  5. TR sartlarina yavas yavas adapte oluyorum galiba:).. o birazda limited kelime hafizamla ilgili bir durum.. erkeklerdeki beynin dil ile ilgili kismini, ortaokulda fen dersinde ogrendigim su cenderesine benzetirim.. malum cenderenin bir kolunda sivi seviyesi yulseldiginde, diger kolunda mecburen dusmek durumda, ama her zaman geri donusu mevcuttur:).. ben de simdilerde iste o geri donus surecindeyim :))..

    YanıtlaSil