31 Mayıs 2011 Salı

Let's ''The Buzparmak'' season begin!

Her ne kadar havalar henüz tam olarak ısınmasa da, karpuz kabuğu denize düşmese de, ateşli hatunlar bile şıppıdı şıppıdı parmak arası terliğe geçmediyse de artık sezon açıldı. 1 Haziran itibariyle yaz resmi olarak başladı. Zaman tası tarağı toplayıp her bulduğun fırsatta havuza, denize koşma, kendini efil efil esen deniz kenarında olan kafelere atma zamanıdır.

Benim için yaz şu demek: Buzparmak

Yazin en guzel yemeğidir Buzparmak, karpuz-peynir ile kapışır benim nazarımda. Akşam işten gelince yersin bir tane, ohhh bundan iyi diyet yoktur. Hem şekerlidir hem buuuzzz gibidir adı gibi, hem de Magnum’a gore daha az kalorilidir, hem deeeee ucuzdur ucuz. 1 Magnum parasına geçen sene 4 Buzparmak alınıyordu,bu sene durum nedir bilmiyorum.

Mühim olan bir nokta var ki,cok önemli; Buzparmak yerken önce parmak kısmını yemek,hart diye ısırmak,paha biçilmezzzzz J

O zamaaaannnnn, here we go:

Let’s ‘’The Buzparmak’’ season begin!

Buzparmak Piggyto

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder